Tips til den bedste Spanien ferie for mad-elskerenNår danskere tager til Spanien, er Madrid som regel ikke destinationen, fordi man som regel tager til Spanien for at få sol, varme og strand. Og fra Madrid er der omkring 250 km til den nærmeste strand. Men hvis du elsker mad, så er Madrid et must. Og med billeje Spanien kan du stadig komme til stranden, og dermed få det bedste af begge verdener. Det er en by der er fyldt med tapasbarer og restauranter – lige noget ethvert madøre. Hvis du vil opleve så meget af forskellige spanske egnsretter, uden at skulle besøge dem alle sammen, så er Madrid den helt perfekte by.

Mad fra hele Spanien i én by

I Madrid er der restauranter og tapasbarer fra alle spanske egne og regioner. Hvis du er glad for fisk, så er det også nemt at få i Madrid. Friskfanget fisk er nemlig overalt at finde i byen, meget af det fisk der bliver fanget i Spanien, kommer en tur forbi Madrid, fordi de sælges videre herfra til Markeder i resten af landet. Spanierne er da også et af de mest fiskespisende folkefærd i verden, og det kan mærkes på restauranters forkærlighed for frisk fisk.

Mad på et ø-paradis

Øen Mallorca er også et sted du skal opleve hvis du elsker mad. Både mark og hav kan faktisk næsten ikke komme tættere på, når du opholder dig på Mallorca. Her får du altid friske og lokale råvarer. Frugt er også en hel særlig oplevelse på øen, fordi det ikke regner så meget. Det gør at frugt og grønt vokser lidt langsommere, hvilket gør at de langsomt solmodnes. Derfor er frugten mindre vandet og har en intens aroma, som du ikke oplever mange andre steder, og konsistensen er mere fast.