Servér perfekte highend cocktails på i din restaurantNår du har en lækker restaurant, så går du muligvis mest af alt op i, at du har et par gode kokke, der kan lave noget fantastisk mad til gæsterne på din restaurant. Men hvis det skal være en helt perfekt oplevelse at besøge dit spisested, så skal der uden tvivl også være nogle lækre cocktails, som gæsterne kan hygge sig med enten inden eller efter måltidet.

Ofte ville du måske byde på en kop kaffe efter maden, men det kan være mindst lige så lækkert med en skøn cocktail. Du kan eventuelt leje bartender, hvis du ikke lige har en bartender ansat på din restaurant. Det kan virke som en stor investering at ansætte en bartender, hvis du endnu ikke er helt sikker på, at du vil have en stående fast.

Hvis du lejer en bartender, kan du også få testet, om det rent faktisk er noget for dig at have en bartender. Vi tør dog godt vove at påstå, at du kommer til at blive enormt glad for at have en bartender, der altid er klar til at lave nogle ekstraordinære cocktails til kunderne.

 

Få de rigtige cocktails på menuen

Mon ikke dine gæster bliver enormt begejstrede, når de ser på menukortet, at de også kan bestille et par gode cocktails efter maden?

Men det er selvfølgelig alfa og omega, at du får de rigtige cocktail på menukortet. Det handler om at have noget for enhver smag, men lige så vel skal det være nogle cocktails, der matcher jeres image. Hvis du for eksempel ejer en restaurant med klassisk dansk mad, så er det mest oplagt at have for eksempel Ævle Bævle, en Gammel Dansk eller noget i den stil. Har du derimod en mere nymoderne restaurant, så vil det give mening at have nogle cocktails, der tilbyder på nye smagsoplevelser, som kunderne måske ikke har oplevet før.

Men det handler selvfølgelig også om at have et bredt udvalg. Hvis kunden er til søde cocktails, så gør det ikke, at du kun kan tilbyde de syrlige af slagsen. Så sørg endelig for at have lidt af hvert, så alle har mulighed for at bestille en cocktail, når de er færdige med at spise.

 

Lej en dygtig bartender til din restaurant

Man kan hurtigt komme til at leje en bartender, som ikke helt kan sit kram. Måske kommer du til at leje en bartender, som ikke har fået et kursus i, hvordan det gøres bedst. Hvis det skulle ske, så får du næppe en særligt god oplevelse med at leje en bartender.

Så husk endelig at tjekke, om det er en bartender, du kan regne med. Læs eventuelt op på, om bureauet har fået nogle gode anmeldelser. Det giver ofte et rigtig godt indblik i, om det er et bureau, der er til at stole på i forhold til kvalitet og pris.