Langt de fleste gæster på en restaurant glæder sig til at få en ret, der er kæret for, og som smager af den syvende himmel. De færreste gæster tænker over, hvor en stor betydning drikkevarerne har for deres oplevelse af måltidet, og bestillingen bliver typisk bare en cola eller husets vin. Men hvad ville det ikke gøre for oplevelsen, hvis gæsterne rent faktisk fik et par cocktail, der matchede deres smagsnuancerne i deres ret.
Den bedste måde at opnå den perfekt kombination af mad og cocktail er ved at få hjælp fra nogen, der ved, hvad de laver. Det kan du for eksempel gøre ved at leje en bartender. Langt de fleste går selvfølgelig op i lej en bartender pris, da det nok er et budget, der skal overholdes hvis du nu er ejer af en restaurant.
Men priserne er ofte til overkomme. Hvis du nu alligevel ender med at skulle en have en bartender stående de fleste aftenener, så kan det godt betale sig at ansætte en fast til at står for at shake lækre highend cocktails til dine gæster.
Det handler derfor om at finde en balance i det hele.
Sådan sammensætter du et cocktailkort
Når du lejer en bartender til fornuftig pris, så skal du sørge for at sammensætte cocktailkortet på bedst mulig vis – ellers vil det være en smule spild af dine penge.
Derfor anbefaler vi, at du på restauranten serverer en bred vifte af cocktails, så der er noget for enhver smag. Men også så der er noget, der passer til enhver ret. Hvis du for eksempel har nogle meget søde desserter på menuen, så kan det være en god idé at have nogle cocktails, der er lidt ekstra syrlige. Det skaber nemlig en enormt god balance i dine retter, så det hverken bliver for surt, sødt eller stærkt.
Selvfølgelig skal du gå op i, at cocktails matcher dine retter. Men i sidste ende er det vigtigste, at det er nogle cocktails, som dine gæster godt kan lide. Hvis de ikke bryder sig om dem, så kommer de næppe tilbage, eller også vælger de nogle drikkevarer, som der måske ikke er helt lige så stor fortjeneste på.
Det er derfor pengene værd at finde en bartender, der kan lave nogle cocktails af meget høj kvalitet. Med høj kvalitet kommer du enormt langt med antallet af gæster og god omtale. Så hvis du endnu ikke har prioriteret dette, så bør du gøre det nu – for det er i sidste ende bedre end aldrig.
Der findes mange steder, hvor du kan leje en dygtig bartender. Det handler blot om at finde det bureau, der matcher dine ønsker for at have en bartender på din restaurant.