Køb østers det rigtige sted til den rigtige prisDer er mange mennesker i Danmark, som nyder at spise østers ved helt særlige lejligheder. Østers er for mange noget, man forbinder med nytår eller andre fejringer – og med god grund. Østers er nemlig ikke ligefrem billige, og man spiser sjældent så mange af gangen, at man bliver mæt af det, men når lejligheden byder sig er det lækkert at spise østers, enten rå eller med en hjemmelavet sauce til.

Prisen på østers er ikke ligefrem i den lave ende, men der er faktisk steder hvor man kan købe østers, uden at de behøver at koste en formue, selvom man naturligvis stadig skal betale for at få kvalitet. Ligeledes behøver man heller ikke længere at gå ned i den lokale fiskeforretning for at købe østers.

Køb østers online og spar penge

I dag kan man, ligesom mange andre ting, købe østers online. Selvom dette kan lyde mystisk, og som om de bliver dårlige når de skal fragtes, så er der faktisk ingen konsekvenser ved køb af østers online. Der er nemlig ikke tale om, at det er et fragtfirma, som post nord eller GLS der skal fragte dine østers, men i stedet er det et bud, som arbejder for forretningen, som leverer dine østers for dig.

køb østers online og spar penge samtidig. Østers er, som tidligere nævnt, ikke ligefrem billige, men det betyder heller ikke at man skal betale for meget når man køber østers. I mange forretninger, især i København, finder man østerspriser, som nærmer sig omkring 25 kroner stykket, hvilket er alt for dyrt i forhold til hvad man kan få østers til mange andre steder. Det afhænger selvfølgelig af mængden man køber, men generelt kan man få en meget bedre pris, når man vælger at købe online, i stedet for i en forretning, eller endnu værre, et supermarked.

Priser på østers når man køber online

Som tidligere nævnt, så afhænger prisen ofte af mængden man køber, når man køber østers. Dog kan man ofte finde priserne er helt nede mod 5 kroner per østers, hvilket er meget billigt. Især hvis man sammenligner det med de priser, man kan finde i forretningerne i København, hvor det ofte hedder mellem 20 og 25 kroner stykket. Der kan altså være mange penge at spare, hvis man vælger at købe sine østers online, de få gange om året, hvor der er så speciel en lejlighed, at man skal have østers til.

prisen afhænger som sagt ofte af mængden man køber, hvilket man normalt finder i tre forskellige størrelser. Det kommer også an på hvilken type østers man køber, eftersom hvis man vælger at købe limfjordsøsters bliver det en smule dyrere. Hvis man geren vil have limfjordsøsters kan man købe 12, 25 eller 50 stykker. Det koster 400 kroner at købe 12, 750 at købe 25 og 1450 at købe 50. Man sparer altså stadig penge, selv hvis man køber de dyreste østers, hvis man omregner det til pris per østers.