Få særlig oplevelse på Restaurant Klinten i FaaborgRestaurant Klinten i Faaborg er lige præcis der hvor du skal tage hen, hvis du gerne vil have en ekstra særlig oplevelse. Her er alle muligheder åbne for en god aften, et vellykket arrangement og eventuelt efterfulgt af en overnatning væk fra hverdagens stress og jag. Restaurant Klinten i Fåborg tilbyder både servering til frokost og en eksklusiv aftenmenu der kan behage enhver, både store og små. Her er rammerne til både middag, konference og arrangementer i særklasse.

Få en beliggenhed lige ned til Faaborg Fjord

Faaborg Fjord er et naturskønt område, hvor der er natur i særklasse. Det er lige præcis Faaborg Fjord der kaldes porten til øhavet i Det Sydfynske Øhav og emmer at dyreliv og en hel unik stemning. Når du vælger at besøge Restaurant Klinten i Faaborg, så kan du nyde godt at de flotte omgivelser og få en udsigt lidt udover det sædvanlige. Måske skal aftenen ende med en gåtur langs strandkanten i hånden med din udkårne?

På Restaurant Klinten er der plads til det hele

Hvad end du leder efter konferencelokaler, mødelokaler eller det helt perfekte sted til at afholde dit næste arrangement, så er det muligt på Restaurant Klinten i Faaborg. Her er der lokaler der kan tilpasses til enhver begivenhed, så du får lige præcis de rammer som du ønsker. Her er lokationen centralt beliggende i midten af Danmark, hvor det er nemt for alle at komme til. Oveni hatten kan du give dine gæster mulighed for overnatning, hvorledes at alle vil blive tilbudt gratis yoga i de efterfølgende morgentimer.

Skal dit hold på en ægte team-building oplevelse?

Team building er blevet særligt populært de seneste år, da det er en mulighed for at rykke tættere sammen og blive bedre til at kommunikere og samarbejde. Her kræves der opmærksomhed på hinanden, for at fuldføre team-building opgaverne. Rastaurant Klinten i Faaborg samarbejder med en af de førende indenfor området, så du kan være helt sikker på at drage venner og bekendte eller virksomhedens ansatte med på en uforglemmelig team-building oplevelse i kan tage med jer hjem og bruge i hverdagen.

Kalenderen er fyldt op med arrangementer

Arrangementer er bestemt ikke det der mangler på Restaurant Klinten i Faaborg. Her er der både lækker middag og spændende foredrag, jazz og grill og sæsonbetonede events. Her har du muligheden for at slippe alt hvad du har i hænderne og lade de professionelle klare planlægningen til din aften ude. Du bestemmer helt og aldeles på egen hånd, om du skal alene afsted, invitere kæresten eller vennerne til en unik aften eller om firmaet skal have fornøjelsen for et arrangement i særklasse. I kan med god samvittighed give den gas og læne jer tilbage på en af de tilhørende hotelværelser, så ikke i ej heller skal tænke på transporten hjem efter en nat på dansegulvet eller en inspirerende aften med et ganske særligt tema.